Sockervaxning


Sockervaxning/Sugaring är en av de mest effektiva och mest skonsamma hårborttagningsmetoder som finns på marknaden. Body Sugaring är mer än bara hårborttagning, det är en hudförbättrande behandling. Du kommer att uppleva ett jämt resultat av din hårborttagning. Vaxning tar inte bara bort håret, det är en skillnad du måste uppleva. Sockerpasta har använts för att avlägsna hår från alla delar av kroppen sedan tidernas begynnelse. Med hjälpa av body sugaring avlägsnar man hårväxt och döda hudceller. Huden lämnas mjuk, skön och peelad. Med detta nya sockervax gör man tvärt emot vanlig vaxning. Man drar av vaxet i samma riktning som håret växer. Detta resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Man undviker även irritation i hårsäckarna. De inåtväxta hårstråna minskar drastiskt.

**Vi har precis uppdaterat våra priser på Bokadirekt och kommer inom kort att uppdateras på hemsidan. Tills dess är det priserna hos Bokadirekt som gäller.**


Fördelar med Sugaring

1 Socker klibbar inte på huden. Sugaring skiljer sig från att vaxa i samma riktning som man tar bort håret. Håret avlägsnas i riktning med strån.

2 Det är helt naturligt.

3 Den hålls vid en ljummen temperatur.

4 Det kräver mindre hårväxt.

5 Det är vattenlösligt.

6. Mindre skadligt för huden och därför passar det bra för de som har känslig hud och för intimvaxning.

7. Håret växer långsammare jämfört med traditionell vaxning.


Sugaring vs Traditionell Vaxning

Vi har hårsäckar på alla våra hårbeklädda områden och dessvärre kan det ibland medföra att hårstrån går av utan att få med rot vid vaxning. Med sugaring-metoden så tränger sockerpastan ner i hårfollikeln samtidigt som den omsluter sig runt hårstrået. Det resulterar i en effektiv variant av hårborttagning då håret kan dras ur från sin naturliga riktning.

Ett bra resultat kräver hög expertis. Vi har vana och rätt teknik för alla metoder för hårborttagning. Sugaring är inget undantag.


Det unika med Sugaring

Sugaring är 100% miljövänligt Sugaring har funnits i 1000 år och det är fortfarande tillverkat med socker, citronsaft och vatten. Fortfarande 100% naturlig och du kan fortfarande äta den (men du blir fet).

100% bakteriefri.

Socker är välkänt för dess konserverande egenskaper. Bakterier kan inte växa i socker eftersom det binder vattnet och bakterierna inte kan växa. Mina krukor är fortfarande bakterier som betyder goda nyheter för alla berörda.

Sugaring är inte hett.

Sockerpasta som appliceras vid kroppstemperatur kan inte bränna.

Tar bort döda hudceller Eftersom socker är vattenlösligt kommer det inte att hålla sig till levande hudceller och du får stor exfoliering utan att dina hudceller skada.

Inga klibbiga rester.

Sugaring är ett rent och enkelt sätt att ta bort håret med - det lämnar inga klibbiga rester så att du lämnar salongen frisk och ren. När vi vaxar ser vi alltid att allt vax är avlägset så att det inte stannar någonsin.

Sockervaxet fastnar inte på levande hud. Sockervax är därför perfekt vid brasilianska/bikini vaxningar.

Sockervaxet är en 100 % naturprodukt. Sockervax innehåller inte allergiframkallande ämnen. Vaxet är vattenlösligt, vilket underlättar om du skulle få det på huden eller kläder.


Body Sugaring Armhålor(axiller )


20 min 395kr

Body Sugaring Bikinilinije


20 min 495kr

Body Sugaring Braziliansk


35 min 595kr

Body Sugaring Halva ben


40 min 650kr

Body Sugaring Hela ben


70 min 795kr

Body Sugaring Rygg


40 min 500kr