Behandlingar

Här hittar ni en överblick av samtliga våra behandlingar

Ansiktsbehandlingar

Vi har ett stort utval av ansiktsbehandlingar och vi som utför är auktoriserad hud & spaterapeuter. Ligg ner och njut av våra exklusiva ansiktsbehandlingar som skräddarsydda efter just dina behov.Microneedling

Microneedling är en populär behandlingsmetod till alla sorters hudproblem. Behandlingen är en väldigt effektiv hudföryngringsmetod, men även som förbättring av pigment, fina linjer, ärr m.m.

Cryopen Behandlingar

CryoPen är en effektiv frysbehandling som tar bort oönskade hudförändringar och pigmenteringar. CryoPen arbetar för att effektivt och snabbt reducera godartade förändringar utan att skada frisk vävnad.Kroppsbehandlingar

Välj mellan våra olika massagebehandlingar. En massage är ofta något som vi utför i kombination med andra behandlingar. Vi anpassar din massage efter dina behov.

PRX-T33

RX-T33 är den nya generationens TCA-peeling för alla hudtyper och åldrar. PRX-T33 är en nål-fri ansiktsbehandling som ökar cellförnyelse och elasticitet i huden samtidigt som den reducerar fina linjer och rynkor.Sockervaxning

Sugaring är en av de mest effektiva och mest skonsamma hårborttagningsmetoder som finns på marknaden. Body Sugaring är även en hudförbättrande behandling.

Vaxning

Effektiv hårborttagning med kallt eller varmt vax beroende på området. En metod som ger långvarigt resultatet eftersom man rycker ut håret från roten.
Behandlingar för män

Vi har en behandlingsmeny som riktar sig speciellt för män i alla åldar. Unna dig en avslappnande stund hos age balace. Effektiva behandlingar för män som ger synliga och uppfräschande resultat.Fransar & Bryn

Genom att färga och permanet böja dina fransar och bryn får du ett naturligt resultat. Perfekt när du ska på semester och vill ha ett hållbart resultat. Vi hjälper dig att forma och plocka eller vaxa dina ögonbryn.

Lashlift

Vi utför den populära frans behandlingen LashLift. En behandling för alla er som känner att en fransförlängning inte passar. Lashlift ger ett lyft och extra definition utan förlängningar eller skadliga kemikalier.