LASHLIFT

LashLift Odenplan

Vi utför den populära frans behandlingen LashLift. En behandling för alla er som känner att en fransförlängning inte passar er. Stärk upp dina egna fransar! 

lleebana one shot lash life ca 40 min 595 kr

(permanent fransböjning)

 

Permanent fransböjning Lash lift ca 60 min 750 kr

plus fransfärgning

Lash lift

Lash Lift är fransbehandling som är som en push-up-bh för dina fransar. Här får dina fransar ett lyft, separation och extra definition utan förlängningar eller skadliga kemikalier. Lash Lift är en ny keratinbaserad frans stärkande behandling. Istället för att göra en traditionell franspermanent som böjer på dina ögonfransar så ger Lash Lift dina ögonfransarna ett vackert lyft uppåt och fin nyans, längd, höjd och volym. Du kommer uppleva att ha längre och tjockare ögonfransar.

Den avancerade Lash lift tekniken är utformad för att öka och lyfta fransen och erbjuder ett populärt alternativ till fransförlängning. Det kan också vara ett komplement till extensions, för att underlätta applicering om dina fransar är för raka eller för böjda!

Det behövs ingen förberedelse innan behandling,  det enda som vi rekommenderar om du vill ha ett ännu mer dramatiskt resultat och spara ut dina egna fransar med hjälp av ett fransserum för att få dina fransar så långa som möjligt, men vi kan arbeta med alla typer av fransar.

Vi kan anpassa dina resultat

Det första steget under en behandling är att vi går igenom om dina mål och stil.

Behandlingen tar strax under en timme att utföra.